ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ......

  • ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!!!.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ???.ΟΧΙ Ο ΜΟΛΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 4 ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!.
  • Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...{Εκτος απο τον νικηφορο αγωνα στην κοινη τους εδρα με την Α.Ε Σπαρτης ως φιλοξενουμενος}...
  • ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΛΑΙΚΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Β{Α1}ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...
  • Ο ΜΟΛΑΙΚΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ...
  • ΕΝΩ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ,ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤ. ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ???.
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1992/93 ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΒΑΘΜ. ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ 4 ΒΑΘΜΩΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 8 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ!!!.
  • ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΟΣ 8 ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΠΡΩΤΕΣ{ΠΟΥ ΑΝ ΟΙ 6 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ}...
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΧΑΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΚΤΟ...ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ 18 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!.
  • ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:ΚΡΟΝΟΥ Αγιου/Δημητριου-Α.Ο ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ,ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚ.-Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!.Το ελαχιστο δυο απο αυτες θα ειναι αδιαφορες μετα την ληξη του πρωτου γυρου!!!.Α.Ε ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤ.,ΜΟΛΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧ,ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡ.-ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤ..
  • Τα τρια σωματεια που παιζουν εκτος εδρας εχουν το μεγαλο προβλημα...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ???.
  • Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΛΑΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 3-2 που ειναι μοναδικη νικη για την γηπεδουχο στους 8 μεταξυ τους αγωνες με τον Μολαικο να ειναι ο μεγαλος πρωταγωνιστης!!!
  • ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.Ο Λεωνιδας στα επομενα παιχνιδια εχει δυο εκτος εδρας με Α.Ο Λογγαστρας,Κρονο και εντος με Λεωνιδα Γλυκοβρησης.Μετα ξεκινα και αυτος με μια σειρα απο 6 ευκολους αγωνες....και στην συνεχεια υποδεχεται τον Μολαικο στην Σπαρτη!!!.
  • Ο Μολαικος εχει περασει εκτος εδρας κατα σειρα απο:Κρονο Α/Δ 3-1,Α.Ε Σπαρτης 0-0,Α.Ο Λογγαστρας 0-0,Λεωνιδα Γλυκ. 2-0 και νικηφορα στην εδρα του τον Λεωνιδα με 3-2!!!.Απο τις εδρες των 6 ομαδων εχουν σπασει ολες πλην του Μολαικου{που εχει κλειση τον κυκλο του για τα μεταξυ τους παιχνιδια στον πρωτο γυρω}και του Λεωνιδα που ακομα δεν εχει δοσει κανεναν αγωνα!!!.
  • Ο τριτος της βαθμολογιας Α.Ο Λογγαστρας πρεπει να βρει τους 5 βαθμους που εχασε απο Μολαικο 0-0 και Α.Ε Σπαρτης 0-2 στην εδρα του...σε καθε περιπτωση ακομα και η ισοπαλια με τον Κρονο τον πετα εξω απο καθε σκεψη για την πρωτη θεση...και αυτα τα παραξενα σχολια περι ελειψεων{σε τοπικο blog}δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα...οταν εχανε τους 5 βαθμους βαθμους,ελειπε μονο ενας παικτης.
  • Ο Κρονος κατα μια και μοναδικη συμπτωση ειναι η ομαδα που ολα τα παιχνιδια τα εδωσε και θα τα δωσει μεσα στον Αγιο Δημητριο!!!.Ηδη εχει χασει απο Μολαικο και Α.Ε Σπαρτης με το ιδιο σκορ 3-1 και αν δεν παρει την νικη επι του Α.Ο Λογγαστρας εφυγε απο το πρωταθλημα ψυχη και σωματι...
  • Αλλος ενας σημαντικος αγωνας θα γινει στην Γλυκοβρυση με τον τοπικο Λεωνιδα και την Α.Ε Σπαρτης στην ισοπαλια χανουν και οι δυο ομαδες...ο πρωτος ηδη εχασε 4 βαθμους 2 εντος και 2 εκτος απο ομαδες που ειναι στα χαμηλα σκαλοπατια...και 3 εντος απο τον Μολαικο!!!.Το εντυπωσιακο για την γηπεδουχο ομαδα ειναι οτι στα επομενα 5 παιχνιδια θα αγωνιστει κατα σειρα με Α.Ε Σπαρτης εντος,Ευρωτα εκτος,Α.Ο Λογγαστρας εντος,και εκτος με τον παλαιο που εγινε νεος{Λεωνιδα Σπαρτης}...και τον Κρονο!!!.
  • Για την φιλοξενουμενη Α.Ε Σπαρτης ο αγωνας αυτος ειναι ο τελευταιος δυσκολος αγωνας με τις αλλες 5 ομαδες{εχει 7 βαθμους στους 12 που ειναι το απολυτο}και μπροστα της εχει 7 ευκολους αγωνες εως οτου παει στους Μολαους!!!.
  • Μπορουν να συμβουν τα παντα και τα πιο απιθανα σεναρια{π.χ οπως με την ληξη του πρωτου γυρου να ειναι δευτερος ο Κρονος και στην τριτη θεση η Α.Ε Σπαρτης και στην κορυφη ο Μολαικος!!!}και μια ομαδα θα εχει οφελος...και αυτη ειναι ο Μολαικος!!!.ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ... 
  • Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤ.ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 
  • .Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ {ΣΠΑΣΤΟ} ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ{δεν ειχε αγωνες συνεχομενους με τις 6 πρωτες ομαδες} ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΒΑΤΙΚ...
  • Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧ. ΕΧΕΙ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ...ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ???....
  • Η Α.Ε ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ. 
  • Η Α.Ε.Δ ΣΚΑΛΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΕΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧ.ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...
  • Ο ΕΥΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ{με μια παρενθεση με την Α.Ε Πελλανας 1-1 εντος} ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ!!!
  • .Η ΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚΕΩΝ ΕΧΕΙ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
  • Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ...!!!
  • ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ...6 ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ!!!. 
  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 19              
  2. ΜΟΛΑΙΚΟΣ=========20
  3. Α.Ο ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ====26
  4. ΚΡΟΝΟΣ Αγιου/Δημ.==30
  5. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚ.====31
  6. Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ=======31
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚ.===55
  8. Α.Ε.ΔΗΜ. ΣΚΑΛΑΣ===-70
  9. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ====73
  10. ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΟΚ.====75
  11. Α.Ε ΠΕΛΛΑΝΑΣ======78
  12. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧ.======84
  13. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΙΚ.=====87
  14. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤ.===104