ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΟΥΣ..ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ CAMPING ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΑΤΟ???...Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΒΙΒΑΡΙ...Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΘΧΗ...ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ..ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ???.ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ..

    Eλοσιτικη φωνη

  • Το οικοπεδο της κοινοτητας Ελους στην Κυανη Ακτη Ελους στις αρχες του 1980...
  • Καποια χρονια πισω...το ακουσα με τα αυτια μου και μου εχει μεινει καρφωμενο βαθεια στο μυαλο μου το κατω Ελος...με ρυμοτομικο σχεδιο για μονιμες κατοικιες...με την οργανωση και τις απαιτησεις ενος κανονικου χωριου της τοτε εποχης,που εφτανε μεχρι την προβλεψη για μια Εκκλησια η,ενα Εκκλησακι!!!.{τα δεδομενα αλλαξαν στα μεσα της δεκαετιας του 90 με την διανοιξη του δρομου προς ανατολας και δυσμας...που εφερε και την οικολογικη καταστροφη στην περιοχη με την προσβαση του ανθρωπινου παραγοντα σε μερη που δεν ειχε λογο να κανει αισθητη την παρουσια του...μα καθε αλλο την απουσια του}.
  • Το οικοπεδο της κοινοτητας Ελους οδευει...προς τον δημο Ελους...η παρουσια  του ανθρωπου και οι παρεμβασεις που εκανε περαν του δρομου και στην πορεια αλλαζει τα παντα...ξαφνικα βλεπουμε ενα γεφυρι για να ενωση την ανατολη με την δυση φτιαγμενο προχειρα χωρις μελετη,για το πως θα φευγουν τα νερα απο τα περιβολια που θα επεφταν απο το αποστραγγιστικο καναλι στον Παλιοποτα και να εκβαλουν στην θαλασσα...νεα παρεμβαση με μηχανηματα αλλα το φυσικο περιβαλλον προβαλει αντισταση...το τι ειδαν τα ματια μας δεν το πιστευαν ουτε και τα αυτια μας...το οικοπεδο υπεστει αλλαγες...μας ειπαν για ενα επικοινωνιακο παρκο{ο δημαρχος το ειπε αλλοι το εκαναν...πολλα σχολεια απο αλλες περιοχες ηρθαν και το περπατησαν μαθαινοντας διαφορα σε ολη αυτην την διαδρομη για το φυσικο περιβαλλον εν απουσια του...με την παροδο του χρονου το εγκατελειψαν ολοι για αγνωστους λογους στην φυση....}που δημιουργησαν τα παιδια που επεβλεπαν την οωτοκια των χελωνων καρετα-καρετα,επισης εγινε και φυσικη αποκατασταση αμμολοφων με επιτυχια στην αρχη,αλλη ιστορια και αυτη...
  • Τα εργα για το Camping ξεκινησαν αμεσα και γρηγορα εφτασαν στην κατασταση που ειναι σημερα και εμειναν μονο τα απομειναρια του,αρχη γενομενης απο τον πρωτο δημαρχο,που ειχε την ιδεα(?)...ομως δεν την ολοκληρωσε για γνωστους-αγνωστους λογους...εως την παραδοση του στον επομενο δημαρχο Ελους...ο δε επομενος ουδεποτε τον απασχολησε το Camping,εστω και ενα λεπτο και χωρις να κοψει ενα χορταρι η ενα μικρο κλαδι απο τα δεντρα!.Χωρις αγνωστους-γνωστους λογους και αυτος,εκαστος απο μια 8ετια!!!.
  • Τα χρονια περασαν και τωρα το οικοπεδο επεσε στα χερια του δημου Ευρωτα...και η Τοπικη Κοινοτητα Ελους ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ...με νεα προταση μεσω ενος νεου προγραμματος???.{και τα απομειναρια μεσα απο προγραμμα εγιναν!}.
  • Οσον αφορα αυτο το εργο,για την δημιουργια Camping στο οικοπεδο της Κυανης Ακτης Ελους ειναι κατι που θα μπορουσε να γινει τοτε και τωρα...περαν του Camping{ελευθερου η μη?}υπαρχουν και αλλα εργα στον ιδιο χωρο οπως:Παιδικη Χαρα,Κοινοτικο Αναψυκτηριο,Γηπεδο 5Χ5{μπιτς σοκερ?},...ας πουμε οτι ολα αυτα ειναι εφικτα.Και αισιως φτανουμε στην αξιοποιηση του παραλιακου δρομου...ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΙΒΑΡΙ???.
  • Γιατι να μην γινει και μια γεφυρα που να ενωση και το Αλιευτικο Καταφυγιο Κοκκινιας{αν,γινει καποτε} και την αξιοποιηση του υπαρχοντος Camping,που ζητα και η Τοπικη Κοινοτητα Γλυκοβρησης εκει δεν εχει παραλιακη οδο???.
  • Φωτογραφιες  αγγελιων παρουσιαζουν οικοπεδα να διαθετουν ιδιωτικη παραλια και αμμουδια εντος των οικοπεδων και την προβαλουν διχως ενδοιασμους εδω και 4 χρονια,που ακομα δεν εχει γινει η πωληση τους!!!.{χωρις να υπαρχει στην αρχικη αγγελια πωλησεως καμια αναφορα για οικιστικη ζωνη,που προεκυψε εσχατως...και με υπολογισμο δανειου!!!}.Ομως τωρα υπαρχει και ανταγωνισμος απο δυτικη παραλια του δημου Ευρωτα και συμπτωματικα? για το ιδιο συγκεκριμενο πλανο ...σε μικροτερη αποσταση απο την θαλασσα και σε τιμη αγορας...με ιδιωτικο δρομο!!!.Με φωτο απο αερος.}.
  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑΤΟΥΡΑ δινει ακομα επιδοτηση???.
  • Φυσικα...ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ???
  • .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΒΙΒΑΡΙ???.
  • ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ ΕΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ...{ΟΔΟΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ}.
  • ΤΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ,Η ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ???.
  • ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΙΑ???.
  • Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...Η ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ ΕΚΕΙ....ΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΚΕΙ{και δεν θελει καποια εκστρατεια μια μπουλντοζα κανει αρκετα... θαυματα}...
  • Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΜΟΛΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΚΕΙ???.ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ???.{η οδος προς δυσμας θα την γλιτωσει???...}.
  • Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ!!!.
  • ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΚΟΙΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ..
  • ΟΜΩΣ,ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΩΔΥΝΟ!!!.
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ...ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ...
  • ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ ΚΑΙ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ{η οπως αλλιως την λενε} ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ???. ΑΣΦΑΛΩΣ...
  • ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΑ...ΜΕ ΟΙΚΟΣΗΜΑ!!!.
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ???.ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ...ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ???.
  • Τα ΑΜΕΣΑ εργα που ειναι εντος και εκτος του οικισμου εχουν μπει στο χρονονουλαπο του 11 και πανε στο 12...αργοτερα στο 13...14...γιατι δεν αποσυρονται???.Επειδη εχουν προτερεοτητα και δεν πρεπει να την χασουν???...
  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ???.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ...
  • ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΑΝ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΜΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ!!!.
  • ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΩΜΑ{ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ...Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!.} ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ...ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10ρια ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ...ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΦΕΛΙΜΑ...
  • ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...ΟΠΩΣ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΙΟΥ
  • ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.... 
  • ΑΠΟ:ΝΕΑΠΟΛΗ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ,ΜΟΛΑΟΥΣ,ΑΕΡΟΠΟΛΗ,ΓΥΘΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΣΑΛΑΚΕΙΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!!.{ολα τα τοπικα συμβουλια ζητουν να κανουν αγορες οικοπεδων για διαφορα εργα...που απο πουθενα δεν μπορουν να παρουν χρηματα...οχι για το 2012 αλλα ουτε μεχρι το τελος του ΕΣΠΑ...ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ???.ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ...}