ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ!!!.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ!!!.

  • Για την εξοντωση αραχνων,μυρμηγιων,κατσαριδων,κοριων,ψηλων κ.λ.π{κουνουπια?} θα γινει εκνεφωση εντος της νυχτας!!!.
  • Για τον λογο αυτο/Συνεδριαζουν αποψε τα μεσανυχτα το δημοτικο συμβουλιο του δημου Ευρωτα με 10 θεματα η, οικονομικη επιτροπη του δημου Ευρωτα με 3 θεματα και η Επιτροπη Ποιοτητας Ζωης με κανενα θεμα!!!
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ...και παρακαλουνται να παρουν τα κατωθι μετρα προστασιας...ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Υ.Υ...ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ...ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΦΡΑΠΕ,Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ...Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ{ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ}...
  • Τα δημοτικα συμβουλια και οι επιτροπες του δημου Ευρωτα εχουν ολο τον χρονο να ενημερωθουν πριν την ημερα του συμβουλιου!!!.Κατι που δεν συνεβει για τους δημοτες 6 οικισμων να καταλαβουν τι εγινε...στον οικισμο Τσιγγανων εκλεισαν τα παραθυρα τους,η τους απομακρυνατε απο τον χωρο???.
  • Στους οικονομικους μεταναστες και λαθρομεταναστες τους στειλατε την ανακοινωση ,η αυτοι δεν εχουν  απογορευση κυκλοφοριας μετα τα μεσανυχτα επειδη δεν κυκλοφορουν την νυχτα???.
  • Ενα χαρτι στην εξωπορτα περιμενε στις 23:40!!!.{ηξεραν αλλα δεν ειχαν δει το ραβασακι που δεν γραφει οτι και στο σαιτ του δημου για αναβολη του ψεκασμου κατα μια νυχτα κυριες και κυριοι...ΑΡΑ ΠΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ???.Καποιοι αποφασισαν εκτακτη γεννοκτονια κουνουπιων!!!.Τωρα πως γινεται να ειναι κατι εκτακτο και να εχει παρει αναβολη ειναι κατι που αξιζει ερευνας{οι καιρικες συνθηκες?}...δεν θα επρεπε να βγει ενα δελτιο τυπου του δημου ως ενημερωση,που να λεει αν εγινε με επιτυχια η γενοκτονια τον κουνουπιων???.
  • Η ενα λιτο ευχαριστω η,μια συγνωμη για την πλημελη οργανωση και ανεπαρκεια γνωσεως προς τους δημοτες απο τα Μ.Μ.Ε,τους Ραδιοφωνικους Σταθμους,το Τοπικο Τηλεοπτικο Καναλι,τουλαχιστον απο την προηγουμενη ημερα{εφοσον εγινε η αναβολη} και οχι απο ενα δελτιο του δημου,που λιγοι μπορουν να διαβασουν η,απο ενα πορταλ που ειχε τον ΕΛΓΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ???.
  • Την ωρα που σε ολα τα σαιτ παιζουν το δελτιο τυπου του δημου για τα εγκατελειμενα αυτοκινητα η,για την εκστρατεια του ΣΚΑΙ και FLY και τον καθαρισμο της Κυανης Ακτης Ελους που παιζει απο την Δευτερα{τυχαια η πρωτη επιλογη,οχι και η δευτερη που ηταν ως μη γενομενη!!!...}
  • ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ???ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ???.
  • ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ,Η ΟΧΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ???ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ???.
  • Προσωπικα δεν εχω τιποτα να φοβαμαι...αλλα υπαρχουν καποια λιγα παιδια στο χωριο που οι γονεις τους,εχουν καποιον λογο να ανησυχουν...ΝΟΜΙΖΩ!.
  • ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ  ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ{που μοιρασαν σαν να εκανε μια προσφορα απο ενα σουπερ-μαρκετ} ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...{και αυτο σαν αλεργεια...}.{Στην περιοχη Μεγαλα Καλυβια Τρικαλων οι κατοικοι δεν δεχονταν να γινει ο ψεκασμος θεωροντας οτι η ουσια ηταν επικινδυνη για την υγεια τους}.
  • ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΚΙΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ...ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ?????.
  • ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΥΣΙΑ(ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΥΓΑΝ?)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΡΙΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ???.
  • Το κειμενο αυτο ειναι μια προσπαθεια που ξεκινα για πλακα μετα τον ψεκασμο μεταξυ σοβαρου και αστειου...ομως δεν μπορω να αγνοησω γεγονοτα που πλεον δεν τα ζω μετα την ακμαιοκτονια...διοτι μετα τον ψεκασμο δεν δηλωνουν παρων στο καλωδιο,που ειναι απεναντι μου....τα τρια μονιμα σπουργιτια που πηγαν???...και ο ουρανος ειναι αδειος...