ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ....ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ...ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΤΑ!!

  • Τι ειδαν οι μη αρμοδιοι μετα της καμερας του διευθυντη και ιδιοκτητη του τοπικου μας τηλεοπτικου σταθμου,στο σημειο που πηγαν να κανουν επιτοπια ερευνα;;;
  • ΤΙΠΟΤΑ...0 κυριος διευθυντης του προγραμματος λαιφ μας ειπε οτι το νερο ειναι καθαρο και δεν ειδε νεκρα ψαρια και πιθανον να οφειλεται σε καποια φυτοφαρμακα...ειπε οτι το αναχωμα αυτο εμεινε εκει διοτι φετος δεν ειχαμε πολλα νερα για να το διαλυσουν και πιθανον να ηταν η αιτια οτι τα νερα εμειναν στασιμα και να εγινε εκει το προβλημα...και οτι αυτο συγκρατει το νερο της θαλασσας να μην εισελθει στο ποταμι,ωστε να γινεται η αρδευσει του καμπου...
  • ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ...αφου οι αρμοδιοι ειναι αλλοι και δεν τους ξερουν ουτε αυτοι που δεν ειναι αρμοδιοι,γιατι δεν καλεσατε αυτους που ειναι οι αρμοδιοι;;;Και σε τι χρειαζοταν η καμερα μονοι σας δεν μπορουσατε να πατε;;;Αυτα που ειπωθεικαν τα ξερουμε...
  • ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΛΑΙΦ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ <ΛΑΙΦ> ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ;;;ΟΧΙ Ε..ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ...ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ...ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!.
  • Σε μια ανακοινωση οικολογικου συλλογου ειδα εκατονταδες μη γραψω χιλλιαδες νεκρα ψαρια...εαν αυτη η φωτογραφια εχει επιλεγει απο αυτους που υπογραφουν την καταγγελια τοτε τα πιασαμε τα λεφτα μας...γραφει οτι εχει γινει οικολογικη καταστροφη...ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ;;;.
  • Οι καταδικες,οι ανακοινωσεις,τα ψηφισματα,οι συλλογη υπογραφων απο κατοικους των παροχθειων περιοχων του Ευρωτα ειναι το λιγοτερο αστεια,ειδικα στα δικα μας μερη....οι υπογραφες για ποιους ειναι;;;
  • Για τους αρμοδιους που αδιαφορουν...(ασε που κανεις δεν εχει ονομα και απλα ειναι μονο αρμοδιοι με εναν διαφορετικο τιτλο αρμοδιοτητας ο καθενας!!! )και που θα βαλουν ολοι αυτοι οι αδιαφοροι το χερι τους στο ποταμι;;;.
  • Στο να ειναι καθαρα τα νερα,η να μην πεθαινουν τα τοσα πολλα ειδη ψαριων που υπαρχουν και μαλλιστα ενα ειδος ψαριου ειναι και μοναδικο στο κοσμο;;;.
  • Υπαρχει,εστω και σε μια φωτογραφια να το γνωρισουμε και εμεις,αλλα και οι οκογενειες που ζουν(!!!;;;ναι το διαβασα και αυτο)απο την αλιεια στον Ευρωτα και να μην ψαρευουν το εν λογω ψαρι με την λατινικη ονομασια;;;.
  • Οσοι υπογραψουν...μπορει να τους δωσει καποιος απο ενα πεταχταρι και ανα δεκα μετρα να τους βαλει να ψαρευουν επι τρεις ωρες την ημερα και επι ενα μηνα που θα περιμενουν τους αρμοδιους και αν,πιασουν εστω και μια δρακαινα(που καποτε γινοταν διαγωνισμος)στην θαλασσα...υπογραφω στο επομενο θεμα που θα χρειαστουμε και παλι υπογραφες!!!Οταν επιανα ψαρια,που τοτε υπηρχαν δεν τα ετρωγα,μονο χελια!!!.
  • Εχω δει αλιεια ψαριων χωρις τον συνηθει τροπο...αλλα με τα χερια...ο ενας τροπος ειναι ακραιως και μη νομιμος και γινοταν χωρις την χρηση βαρκας...μεχρι και καλημερα ειπα στον εναν,που καθοταν πανω στο καπο του αυτοκινητου,που η θεση του δεν ηταν και η λογικη στο σημειο εκεινο...ο αλλος ηταν μεσα στο ποταμι και μαζευε την λεια τους...και μετα απο 10 λεπτα χτυπησαν και μπροστα στα τειχη...ο δε αλλος ειναι με τα χερια στην κυριολεξια σε εναν τοπο,που ολοι γνωριζουν και δεν ειναι στο ποταμι,αλλα κατι εχει...και δεν μιλαμε για λιγα ψαρακια...μιλαμε για πανω απο 5 ναυλον σακκουλες του σουπερ μαρκετ και η εργασια συνεχιζοταν...σε ενα χωρο νερου 10 επι 5 τ.μ..απλα εκλεισαν την ροη του νερου και των ψαριων!!!.
  • Το να μιλας σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο για ρυπανση και μολυνση του Ευρωτα απο το 1988 και να μην εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...
  • ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ,Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ...Για να σταματησουν την οικολογικη καταστροφη,η για να μην αδιαφορουν για την δουλεια,που τους εχει δωσει ενας αλλος αρμοδιος...να υποθεσω οτι πρεπει να υπαρχει και ο αναλογος καταλογος υπογραφων η κανω λαθος;;;π.χ Ο Π Κ υπογραφες 360 ατομων!Ο Δ Ε υπογραφες 390 ατομων!Ο Π Α υπογραφες 400 ατομων!Σε καφενειο θα πανε οι υπογραφες;;;.
  • Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ... ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ...Τα αιτια της οικολογικης καταστροφης τα γνωριζω...τα ψαρια που βρεθηκαν νεκρα βαρεθηκαν να περιμενουν τους ψαραδες και εκαναν απεργια πεινας...οχι ολα,μερικα απο αυτα επεσαν σε καταθλιψη και οδηγειθηκαν σε ψαροαυτοκτονια πεφτοντας πανω στους βραχους....πιθανον δεν εχουν την πληροφορια οτι καποιοι συγκεντρωνουν υπογραφες σωτηριας!!!ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΛΥΣΗ;;;ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑ...ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...