ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΦΥΣΤΙΚΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΕ

  • Παραγωγη φυστικιων απο τις πιο επιλεγμενες ποικιλιες....φυστικια με η χωρις κελυφος....φυστικια σε τρεις διαφορετικες συσκευασιες....του ενος κιλου,ιδανικο για Μαγκαλι διαρκεια μιας βραδιας με αρωμα λεμονιου:Περιεχει διαφορες οργανικες ουσιες οπως αυτες ειναι:απο  ψαροκοκαλο,πατατοφλουδες,αυγα,κακαο,αλευρι και ειναι αυτα οργανικες ουσιες;.
  • Φυσικα και ειναι σε μεγεθος φυστικιου εμποτισμενα με οινοπνευμα για αμεση αναφλεξη!!!
  • ΘΑ πωλουνται σε ολα τα Σουπερ Μαρκετ(δεν υπαρχει ακομα...).σε πιλοτικες τιμες γνωριμιας εκαστο κιλο 2 ευρω...
  • Για το Τζακι σε συσκευασια 3 κιλων περιεχει,ολα τα παραπανω συν φλουδες απο μπανανες ειδικης καλλιεργιας,μηλου,λεμονιου,κρεας,βουτυρο ελληνικο και ξενο,ντοματοχυμο,κρουασαν,μακαρονια με κιμα,κολοκυθακια σε ολα τα μεγεθη τι λες ρε ηλιθιε...ολα αυτα χωρανε σε ενα φυστικι;.
  • Φυσικα και χωρανε και ειναι εμποτισμενα με πετρελαιο για πιο αργη καυση...τιμη γνωριμιας 5 ευρω!!!.
  • Για την θερμανση σε πολυκατοικιες και οικιες το παραγουμε σε συσκευασια των 10 κιλων που περιεχουν ολα τα παραπανω συν:φλουδες απο μανταρινη,πορτοκαλι,μπανανα,μηλο,πατατα,καρπουζι,πεπονι,ανανα,ακτινιδι,κοκορας κρασατος που καηκε,ενα παντελονι,μια φουστα,πεντε καλτσες,χαρτομαντηλα,κουνουπιδια.κ.τ.λ!Διαρκεια καυσεως 10 ημερες τιμη 50 ευρω!!!.
  • Επισης σε μεγεθος φυστικιου παραγουμε τα κατωθι οικολογικα προιοντα:Για μαγκαλι...εσωτερικη φλουδα,απο ελαστικο ποδηλατου,σοκοφρετας,και μια πλαστικη μπαλα για δωρο...διαρκεια καυσης;
  • Αμα εισαι κοντα σε παραθυρο θα ζησεις!!!Τιμη γνωριμιας 0,50 μισο ευρω το κιλο,διοτι...πας!!!,
  • Για Tζακι επισης και μια ελαστικη ροδα ποδηλατου σε μορφη φυστικιου,που εχει ολες τις οικολογικες προδιαγραφες με οτι περιεχει αυτη,συν ολα τα αναφερθεντα πιο πανω που παρεχουν απολυτη ασφαλεια κατα την καυση τους....σε συσκευασια ας πουμε 20 κιλων και τιμη 60 ευρω κρατα για 30 μερονυχτα και με ενα καλο τζακι...ζεις ανετα αν,μεινεις στο σπιτι ολο το χειμωνα....εχοντας και το αναλογο αποθεμα!!!.
  • Για θερμανση πολυκατοιων και οικιων,φυστικια απο σωλινες ποτισματος με ευχαριστη μυρωδια που παρεχουν ολα τα παραπανω συν ολα αυτα που εχουμε ξεχασει μεχρι τωρα!!!.
  • Απο ποτε ενα πιλοτικο προγραμμα,που εφαρμοζεται σε ενα μερος,χωρις μελετη χωρις δοκιμη και πως ειναι δυνατη μια διαλογη απο ενα κυκλωμα ηλεκρονικων συστηματων το προιον που παραγεται σε σχημα και μεγεθος φυστικιου να δινει καυσιμη υλη,χωρις να επιβαρυνει το περιβαλλον,με ολα αυτα τα σκουπιδια που ειναι σε απειρες ποικιλιες και ποσοτητες και με ελαφρα την καρδιαν να μολυνεις τα παντα....επειδη το κοστος ειναι χαμηλο και να βλεπουμε...να υιοθετουνται τετοια πιλοτικα προγραμματα,οπου και ο πιο ασχετος μπορει να καταλαβει οτι οδηγειται σε αλλου ειδους σκουπιδια που δεν ειναι καν ορατα και σε ακομα χειροτερη μορφη τους και να ειναι εντελως αοσμα...Τι μελετη ειναι αυτη;
  • ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...<<τι θα πει ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ(;),που μπορει να χρησιμοποιηθει ως καυσιμη υλη για παραγωγη ενεργειας σε εργοστασια,θερμοκηπια,αγροτικες μοναδες κ.λ.π.>>.
  • Σε ποια εργοστασια και θερμοκηπια,αγροτικες μοναδες κ.λ.π;Ποια ειναι τα κ.λ.π;
  • Γιατι ΟΧΙ σε Μαγκαλι,Τζακι,και Καυστηρα σε οικιες ΚΑΙ πολυκατοικιες,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΥΕΙ ΡΥΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;<<Τα σημαντικα του πλεονεκτηματα ειναι οτι επεξεργαζεται τα αστικα και στερεα αποριμματα χωρις την εφαρμογη θερμικων μεθοδων,την αναγκη δεματοποιητων,την εκλύση αεριων και δημιουργια στερεων και υγρων αποβλητων.>>.
  • ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ....ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΛΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ....<<Κατα την παραπανω διαδικασια αφαιρουνται επισης τα υγρα αποβλητα και επαναχρησιποιουνται στο τελικο προιον απαλλαγμενα...απο τα στερεα μεταλα και επιβλαβεις ουσιες>>.
  • Ολα αυτα στο site της Λακωνιας apela gr απο την επισκεψη του Νομαρχη στον τοπο που γινονται ολα αυτα...επισης υπαρχουν φωτογραφιες απο τον χωρο που δειχνουν τα μηχανηματα,καποια δεντρακια σε γλαστρες,ο Νομαρχης με εναν κυριο να βρισκονται εντος του κινουμενου οχηματος που εχει κατι κουμπια,κατι σακια στοιβασμενα και ενα τσουβαλι με το ακινδυνο προιον σε σχημα φυστικιου δεν θα το ελεγα,κατι χρωματα βλεπεις να εχει....μαλλον θα ειναι απο κοκκινες,πρασινες,κιτρινες,πορτοκαλι πιπεριες!!!.Και κατι Αυτοκινητοπαιχνιδακια με σωλινες,που καταληγουν σε κατι καδους!!!. 
  • Οι φωτογραφιες ειναι του Γραφειου Τυπου του Συνδυασμου...σε ολο το κειμενο δεν υπαρχει πουθενα η λεξη ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!.
  • Πιστοποιητικο που να αναφερει οτι το τελικο προιον αν ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ....απο ποτε υπαρχει και ποιος το ελεγχει....στο κειμενο επισης γραφει<<προκειται για ενα συγχρονο οικολογικο συστημα ψυχρης επεξεργασιας και ανακυκλωσης στερεων αποριμματων,(τρεχα να βρεις και να μας το πεις...),που φιλοδοξει να καταργησει τους Χ.Υ.Τ.Α>>(που εμεις δεν εχουμε).<<Τελος ζητηθηκαν τα πληρη στοιχεια για να διερευνηθουν οι απαιτησεις για την αδειοδοτηση και εγκατασταση του συστηματος>>.
  • Συγνωμη...αλλα το γραφειο τυπου πρεπει να παει παλι στον σκουπιδοτοπο και να βγαλει και αλλες φωτογραφιες για να δουμε και πως φτιαχνεται το ΤΕΛΙΚΟ,ΑΚΙΝΔΥΝΟ,ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟ ΠΡΟΙΟΝ...πριν κατι χρονια ειχαμε ενα....αοσμο και αορατο μη προιον και ηρθε απο μακρυα(το γνωστο πυρινικο ατυχημα)....δεν ειναι το ιδιο αλλα.....ηρθε!!!.
  • Να,το δουμε στην τηλεοραση κατι θα μας πει....αλλα απο επιλεγμενες φωτογραφιες ειναι κατι αλλο!.Να μην τους κλεψουν την πατεντα;Δηλαδη,δεν ειναι ακομα κατοχηρωμενο;
  • Ο Δημαρχος Γυθειου στον Fly ειπε οτι συμφωνησε και θα πανε οι μοναδες την Τεταρτη....δεν πηγαν ακομα,απο παρεξηγησει....και πηγαν τα σκουπιδια  στον (Χ.Υ.Τ.Α) Κροκεων;Στις Κροκεες που τα πανε τα δικα τους σκουπιδια;.
  • Μαλιστα το ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ....ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ....ΓΚΟΥΦΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ;,Ο Γκουφι ηταν;Εχει σημασια;.Καμμια.... 
  • Καποτε στην Βορεια Ελλαδα ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑΝ Χ.Υ.Τ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΣΜΗ...ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ τελικο ακινδυνο προιον;Εαν καουν τα φυστικια δεν θα αφησουν τιποτα πισω τους;.
  • ΟΧΙ ΘΑ γινουν αορατα και αοσμα...ΘΑ ερθουν στη ζωη μας....ΘΑ φυγουν...ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ...Οτι κανει καλο ειναι να το δεχτω 100%....να ειναι καλα και οι:Καποδιστριας,ο ερχομενος Καλλικρατης και ο Θησεας,που αυτος δεν εχει ερθει ΑΚΟΜΑ ολοκληρος και αλλοι πολλοι...και οι δυο  εκαναν πολλα,στους αλλους...Ελληνες!!!    

3 σχόλια:

  1. ΧΙΚΚΚΚ AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ η αλλοιως ..."τρικυμία εν κρανίω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σχόλιο ενός ΑΝΩΝΥΜΟΥ το μονο που μπορω να απαντήσω ειναι.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΙΟ, ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΡΑΝΙΟ.. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβες "γκρι" απο οτι διάβασες..
    ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ..
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε το <>μου ειναι γνωστο πριν γεννηθεις...αλλωστε χρηση αυτης την εχω κανει και εγω στο παρελθον χωρις να εχει υβρυστικο χαρακτηρα τοτε...ομως,εσυ δεν εχεις αποψη,για το περιεχομενο της αναρτησης...δεν εχω καμια διαθεση,να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου...εισαι ο πρωτος που το κανει και μαλιστα δυο φορες...ανετα θα μπορουσα να σε βρισω χωρις να το καταλαβεις η να μην απαντησω καθολου!!!Ξερω οτι δεν εισαι απο εκει που κανεις το δευτερο σχολιο σου...κανεις δεν ποναει...αν,δεν ειχα γραψει ΤΙΠΟΤΑ δεν θα το ηξερες ετσι δεν ειναι;Το ΧΙΚΚΚ...δεν υφισταται!Ομως,σε ευχαριστω...και αν,το διαβασεις αλλη μια φορα θα καταλαβεις...στην ζωη μας...αναβουμε το φως και το σβηνουμε μονοι μας...μονο δυο φορες...οι Συντακτες δεν ειναι σαν εμενα...ΧΙΚΚΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.