Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ λέγοντας ότι από την Ένωση λείπει η εμπειρία για να μπορέσει να πάρει αποτελέσματα, ενώ τόνισε ότι στόχος του Αστέρα Τρίπολης είναι η είσοδος στα πλέι οφ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:
«Μπορεί κάποια άλλη στιγμή να ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη, όμως η κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν αλλάζει τη φανέλα της ομάδας. Ωστόσο, η μόνη διαφορά που έχουμε φέτος με την ΑΕΚ είναι η φανέλα. Στόχος μας για την εν λόγω αναμέτρηση ήταν να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας και αυτό κάναμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Μην ξεγελιόμαστε, εγώ έχω αγωνιστεί και παλαιότερα στην πρώτη κατηγορία και είναι ξεκάθαρο ότι το επίπεδο έχει πέσει, λόγω των προβλημάτων που όλοι αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι καλό για τις υγιείς ομάδες, όπως ο Αστέρας, αλλά από την άλλη το πρωτάθλημα χάνει ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και αυτό στεναχωρεί κάποιους. Εμείς ελπίζουμε για ό,τι καλύτερο για το μέλλον του Αστέρα».
Για την έδρα και το αήττητο: «Το να μπορείς να διατηρήσεις το αήττητο στην έδρα σου εξαρτάται από την ομάδα που έχεις. Φυσικά, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη δική μας έδρα με αυτή του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έχουμε τον κόσμο μας που έρχεται και μας παρακολουθεί. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα και μία ισχυρή έδρα. Μέχρι στιγμής τα πράγματα εντός έδρας είναι καλά, έχουμε μόνο μια ισοπαλία. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε και εκτός».
Για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Όταν δεν παίζεις χάνεις τον ρυθμό σου. Όταν γίνεται αλλαγή αυτός που μπαίνει βοηθάει την ομάδα. Εμείς καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ, αυτό δείχνει ότι φτιάχνουμε χαρακτήρα».
Για τους στόχους του Αστέρα: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το Κύπελλο και θέλουμε την πρόκριση. Μετά είναι ο αγώνας στην Κέρκυρα, όπου στόχος μας είναι η νίκη για να βελτιώσουμε την εικόνα μας εκτός έδρας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα προσπαθήσουμε στα πλέι-οφ να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί»
Για την ΑΕΚ: «Όταν μία ομάδα έχει μικρούς παίκτες πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται το σκορ. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν το σθένος να κρατήσουν το αποτέλεσμα, η ομάδα δεν έχει εμπειρία λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας και αυτό είναι που της κοστίζει. Τα παιδιά έχουν πολύ δύσκολο έργο. Όσο η ομάδα δεν παίρνει βαθμούς και σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τους παίκτες».
Για τον Τσιώλη: «Είναι ο άνθρωπος που με επέλεξε, η δουλειά του φάνηκε από πέρυσι. Από εκεί και πέρα συνεχίζει την καλή δουλειά, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές έχει όνειρα αυτός και ο πρόεδρος και η ομάδα».