ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ενρίκε: «Καλύτερος στον κόσμο ο Γκουαρντιόλα»


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Τον Πεπ Γκουαρντίολα θεωρεί ο Λουίς Ενρίκε ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Στην αποθέωση του Πεπ Γκουαρντιόλα προχώρησε με δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε.

Ο τεχνικός την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι θεωρεί τον προπονητή της Μπάγερν ως τον καλύτερο στον κόσμο, ανεξάρτητα από την πρόσφατη ήττα των Βαυαρών από την Πόρτο (3-1) στο Champions League.

«Συνεχίζω να βλέπω τον Πεπ ως τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο ανεξάρτητα από κάποια κακά αποτελέσματα και από τους τίτλους που έχει κερδίσει. Είναι το νούμερο ένα λόγω του επιθετικού ποδοσφαίρου που παρουσιάζει και την ικανότητά του να το κάνει με οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» μίλησε στη συνέχεια με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι κάθε προπονητής στον κόσμο θα ήταν χαρούμενος αν τους είχε στην ομάδα του.

«Κάθε προπονητής στον κόσμο θα ήταν χαρούμενος αν είχε στη διάθεσή τουτον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Σουάρεζ. Όμως το ίδιο ισχύει και για τους Μπουσκέτς, Μαστσεράνο, Πικέ, Τσάβι, Ινιέστα και Ντάνι Άλβες», είπε ο 44χρονος που όταν ρωτήθηκε για το ισπανικό πρωτάθλημα, επισήμανε ότι υπάρχουν επτά παιχνίδια ακόμα και πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Μας απομένουν επτά παιχνίδια, όλα περίπλοκα, και ξεκινάμε από αυτό του Σαββάτου κόντρα στη Βαλένθια. Ελπίζουμε να έχουμε τους οπαδούς μας στο πλάι μας γιατί θα τους χρειαστούμε καθώς θα υπάρχουν στιγμές που θα υποφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής των Καταλανών, ενώ δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στον αγώνα με τις «νυχτερίδες».

«Η Βαλένθια είναι πολύ καλά οργανωμένη. Μία σκληρή ομάδα που ξέρει πάντα τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τους θεατές όμως πολύ δύσκολο για εμάς», ήταν τα λόγια του Λουίς Ενρίκε που στο τέλος ανέφερε ότι ο Αντρές Ινιέστα δεν θα είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί.

«Ο Ινιέστα αισθάνεται καλύτερα όμως δεν προπονήθηκε την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Βαλένθια εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα», κατέληξε.
Πηγή: Σπορ FM

«Η νίκη θα έρθει, αλλά... »


http://eurwtaselous.blogspot.gr/Επίθεση στον Γιώργο Μποροβήλο για τα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα και θέση στο ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θέση στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες παίρνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε. Σε αυτή επιτίθεται στον Γιώργο Μποροβήλο, ενώ παίρνει θέση για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η επισημοποίηση των διώξεων με ονοματεπώνυμο σε παράγοντες, διαιτητές και άλλους πρωταγωνιστές, επιβεβαιώνουν με εκκωφαντικό τρόπο τις συστηματικές καταγγελίες μας για τη σφοδρότητα της διαφθοράς στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή…

Για να ανασάνει όμως το ποδόσφαιρο από τα κυκλώματα παρανομίας, βίας και οργανωμένης διαφθοράς, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να «τσουβαλιάσουμε» όλες τις ομάδες με οριζόντιες τιμωρίες, -σκεπάζοντας έτσι τους πραγματικούς ενόχους-, αλλά αντιθέτως, επιβάλλεται να γίνει αυστηρώς καταμερισμός της ευθύνης, ώστε κάθε Σύλλογος να πληρώσει το τίμημα που του αναλογεί.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος επικοινώνησε εχθές με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ κ. Μποροβήλο που είναι θεσμικά υπεύθυνος για τη λειτουργία του Πρωταθλήματος και ζήτησε την παραίτησή του μετά τις βαρύτατες κατηγορίες στο πρόσωπό του από τις δικαστικές αρχές.

Για λόγους αρχής, ευθιξίας, αλλά και για τον ελάχιστο σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, ο κ. Μποροβήλος οφείλει να παραιτηθεί, καθώς αιμορραγεί η ηθική του ακεραιότητα και δεν μπορεί να ηγηθεί της διοργάνωσης ενός έντιμου Πρωταθλήματος. Ως κατηγορούμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων -μπορεί να φέρει το τεκμήριο της αθωότητας-, όμως η αλαζονική επιμονή του να «δεθεί» στην καρέκλα του Προέδρου δεν δείχνει υψηλά στάνταρ αυτοσεβασμού.

Ο δρόμος της κάθαρσης περνά αποκλειστικά από πρόσωπα με άκαμπτη ηθική και από τη συμμετοχή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ειδικότερα για τον Παναθηναϊκό, που οι κορυφαίες ευρωπαϊκές πορείες αποτελούν το «παράσημο» του Συλλόγου, είναι και θα είναι προτεραιότητά μας η ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο Παναθηναϊκός στα χρόνια που το ποδόσφαιρο βυθιζόταν από τις «εγκληματικές οργανώσεις» που σήμερα επιτέλους αρχίζουν να αποκτούν ονοματεπώνυμο, -αν και αποτελούσε βασικό στόχο εξόντωσης ως ο αιώνιος αντίπαλος- μπόρεσε και επιβίωσε λόγω της συμμετοχής του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί που έχει μάθει να αγωνίζεται με ίσους όρους, σημειώνοντας ακατάρριπτες - από κάθε άλλη ελληνική ομάδα - επιτυχίες.

Θεωρούμε λοιπόν, πως είναι υποχρέωση της Πολιτείας, αλλά και των αρμοδίων αρχών UEFA και FIFA να επιδιώξουν την από κοινού συνεργασία για την αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Ο ενδεχόμενος αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα μοιάζει με «ξερίζωμα» της ιστορίας μας και θα είναι ευθύνη της Κυβέρνησης.

Οι αφορισμοί, οι αποκλεισμοί, τα οριζόντια μέτρα που δεν κατανέμουν δίκαια τις ευθύνες και άρα δεν «χτυπούν» αποτελεσματικά τον πυρήνα του προβλήματος, θα πλήξουν ανεπανόρθωτα και τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού, θα στερήσουν το αίσθημα της δικαιοσύνης από τους φιλάθλους και θα βυθίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε νέο κύκλο εσωστρέφειας και αυθαιρεσίας.

Για τον Παναθηναϊκό, αποτελεί προτεραιότητα να παραδώσει σε όλους τους φιλάθλους ένα Πρωτάθλημα ισονομίας. Η νίκη θα έρθει, αλλά και η μάχη είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.
Πηγή: Σπορ FM 

Live Streaming. 22:00 FC Barcelona vs OlympiakosPiraeus 63-76 Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Ολυμπιακός έκανε το break στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", ισοφαρίζοντας τη σειρά με τη Μπαρτσελόνα (1-1), χάρη στο 76-63. Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται πλέον να κερδίσουν στο ΣΕΦ για να βρεθούν στο Final Four της Μαδρίτης.

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming. 20:00 FC Barcelona vs Olympiakos Piraeus Eastern European Summer Time

"Ρίξτε το Αμβούργο στην δεύτερη κατηγορία"

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Οι οπαδοί της Βέρντερ Βρέμης ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας τους, με πανό στο προπονητικό κέντρο, να κάνουν ότι μπορούν για να κερδίσουν το Αμβούργο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Την Κυριακή το μεσημέρι η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται το Αμβούργο σε ένα ιδιαίτερο ντέρμπι με τους οπαδούς των γηπεδούχων να θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για έξοδο στην Ευρώπη αλλά πάση θυσία την ήττα του "μισητού αντιπάλου" προκειμένου να μείνει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.
Προκειμένου μάλιστα να περάσουν το μήνυμα τους και την επιθυμία τους αυτή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οπαδοί της Βέρντερ επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και κρέμασαν ένα πανό με πολύ ξεκάθαρο μήνυμα:
«Αν δεν μπορείτε να βγείτε στην Ευρώπη τουλάχιστον ρίξτε το Αμβούργο στη δεύτερη κατηγορία».
Πηγή: Sport 24

Τέλος σεζόν για Κομπανί;

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Μεγάλο πλήγμα υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς, πέρα από το κατρακύλισμα της στην τέταρτη θέση, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τον Βίνστεντ Κομπανί, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε αγωνιστική κάθοδο, καθώς έχουν βρεθεί ξαφνικά στην τέταρτη θέση και κινδυνεύουν ακόμα και να χάσουν το εισιτήριο για το Champions League.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά, οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με το μεγαλύτερο να είναι αυτό του Βίνσεντ Κομπανί, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να τονίζει ότι ο βασικός στόπερ και αρχηγός της ομάδας να κινδυνεύει μέχρι και να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ο Κομπανί έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα λείψει. Δεν ξέρουμε καν αν θα προλάβει να επιστρέψει τη φετινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Χιλιανού τεχνικού.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (19/4) όπου η ομάδα του υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, δηλώνοντας ότι πέρα από τον Βέλγο αμυντικό, θα υπάρχουν και άλλες απουσίες.

«Για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, πέρα από τον Κομπανί, δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας ούτε τους Γιόβετιτς, Μπόνι, Κλισί και Μίλνερ, καθώς δεν θα είναι έτοιμοι. Ο Μπογιάτα πάντως είναι καλά και είναι διαθέσιμος», είπε ο 61χρονος που στη συνέχεια επισήμανε την ανάγκη να ενωθούν οπαδοί, ομάδα και τεχνικό επιτελείο ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού.

«Το ματς θα είναι δύσκολο και είναι πιο σημαντικό από ποτέ να γίνουν ένα οι οπαδοί, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ένας ενωμένος σύλλογος», κατέληξε.
Πηγή: Σπορ FM 

Live Streaming.21:30 Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach Eastern European Summer Time

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝA Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach 21:30 μ.μ Eastern European Summer Time

Link 1Link 2

ΤΑ Link ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ TA LINK EXOYN ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,Η ΔΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.

Σάκοτα: «Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είμαστε»

Προβληματισμένος από την αγωνιστική απραξία των παικτών του είναι ο Ντράγκαν Σάκοτα., εν όψει του αγώνα τους με τα Τρίκαλα BC.
Η «Ένωση» θα υποδεχθεί αύριο (18/04, 17.00) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τους Θεσσαλούς, για την 23η αγωνιστική της Basket League. Ο 62άχρονος τεχνικός παραδέχθηκε πως η διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν μεγάλη και δεν γνωρίζει, ούτε καν ο ίδιος, σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι παίκτες του: «Δεν ξέρουμε ούτε εμείς σε τι κατάσταση θα είμαστε σε αυτό τον αγώνα, καθώς προερχόμαστε από διακοπή. Δώσαμε τρεις φιλικούς αγώνες ούτως ώστε να παραμείνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε όλοι μαζί, δεν έχουμε προβλήματα και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη ρεβάνς από μια ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο». Είπε ακόμα…
Για το πόσο διαφορετικά περιμένει τα Τρίκαλα BC σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου: «Τόσο τα Τρίκαλα όσο κι εμείς έχουμε αλλάξει αρκετά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα, η ήττα στα Τρίκαλα μας κόστισε, ειδικά εκείνη την περίοδο όπου μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Έχουμε μεγάλη ανάγκη να κερδίσουμε το αυριανό (18/04) ματς κι ελπίζω να μπούμε με ενθουσιασμό από την αρχή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για την εκδήλωση της απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Αμερικάνου: «Η ΑΕΚ διαθέτει νέα διοίκηση, η οποία σκέφτεται την ιστορία της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό να τιμώνται άτομα που αποτελούν την ιστορία της ΑΕΚ, όπως είναι ο Γιώργος Αμερικάνος, ο οποίος θα γίνει η «σημαία» της ομάδας. Ο Γιώργος Αμερικάνος συνδέεται με την πρώτη μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ αλλά και του ελληνικού μπάσκετ και ήταν η απαρχή για όσες επιτυχίες ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια».
Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Ελπίζω ο κόσμος που θα δώσει το παρών να θυμηθεί τις παλιές στιγμές της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα τον χρειαζόμαστε για να στηρίξει και την ομάδα μας. Υπολείπονται τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και θέλουμε με τη βοήθεια και του κόσμου, για να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται».
Πηγή: OnSports 

Θέλει να μείνει κοντά στην πεντάδα η Ξάνθη

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πεντάδα της Superleague παλεύει η Ξάνθη, η οποία το Σάββατο (18/4, 17.15) φιλοξενεί τον Εργοτέλη. Τρεις οι απουσίες για τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.
Το πρωί της Παρασκευής (17/4) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρότελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Γκαραβέλη, Μπέρτο, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδη, Γούτα, Φλίσκα, Ομπόντο, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Βάλτερ, Λουσέρο, Κλέιτον, Τριάδη, Καπετάνο και Ράνο.
Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαξεβανίδης και Σολτάνι, αλλά και ο Ζαρόπουλος που είναι τραυματίας. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ακόμα για τα εξής: ''Οι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ που δεν έχουν κάρτα διαρκείας και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:15) με τον Εργοτέλη, μπορούν να προμηθευτούν μεμονωμένα εισιτήρια στις Θύρες Α και Γ1 στην τιμή των 12 € (ενήλικες) και 5 € (παιδικά)''.
Πηγή: Sport 24 

Live Streaming.20:00 Real Madrid vs Anadolu Efes Istanbul 90-85Eastern European Summer Time

Ρεάλ Μαδρίτης - Αναντολού Εφές 90-85,real madritis - anantolou efes 90-85Η Ρεάλ γύρισε από το -17 (45-62, 26'24"), επικράτησε της Αναντολού Εφές με 90-85, έκανε το 2-0 στη σειρά με τους Τούρκους και πλέον ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να "κλειδώσει" την πρόκριση στο Final Four!

Πηγή: Sport 24

 Live Streaming.20:00 Real Madrid vs Anadolu Efes Istanbul Eastern European Summer Time

Live Streaming.19:00 Foinikas Syroy vs Olympiacos 1-3 set Eastern European Summer Time

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 στη Σύρο τον Φοίνικα , προηγείται με 2-1 νίκες στους ημιτελικούς και θέλει ακόμη μια την Κυριακή στις Κυκλάδες για να προκριθεί στον τελικό.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.19:00 Foinikas Syroy vs Olympiacos Eastern European Summer Time

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τρία… buzzer beater σε 3” (video)

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Κατά καιρούς έχουν δει απίστευτα πράγματα στα παρκέ, ωστόσο κάθε φορά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα σε περιμένει σ’ έναν αγώνα μπάσκετ.
Για παράδειγμα, ποιος θα περίμενε το… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φινάλε που είχε αγώνα για τα πλέι οφ της λετονικής λίγκας; Συγκεκριμένα, η Γιούρμαλα υποδεχόταν τηνΓιέκαμπιλς και είδαμε τρία καλάθια… νίκης σε διάστημα 3”!!! Φινάλε που θα το θυμούνται για πάντα!
Πηγή: SuperBasket 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Τα ζητούμενα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Κέρκυρα


ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ AS Μίτσελ, Ζιντάν και Κλοπ για αντί-Αντσελότι

Μίτσελ, Ζιντάν και Κλοπ για αντί-Αντσελότι
Ο Κάρλο Αντσελότι έχει συμβόλαιο έως το 2016 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στην... έξοδο στο τέλος της σεζόν, ειδικά αν δεν κατακτήσει πρωτάθλημα ή Champions League, πληθαίνουν και σήμερα η As... προχωράει το θέμα γράφοντας τους υποψήφιους διαδόχους του. Ανάμεσά τους είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, η μεγάλη δόξα της ομάδας και νυν προπονητής της δεύτερης ομάδας, Ζιντάν αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ που από την ώρα που ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν, τα ΜΜΕ τον... πηγαινοφέρνουν από τη Ρεάλ στη Σίτι και από εκεί στην Άρσεναλ.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει για τον Μίτσελ: «Δεν έχει ομάδα από τον Ιανουάριο, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ έχει την υποστήριξη του "Μπερναμπέου". Ιστορική μορφή (129 γκολ σε 560 ματς με την Ρεάλ από το 1984 μέχρι το 1996), ενώ έχει προπονήσει την Καστίγια το 2006-07. Γνώστης της ομάδας. Έπειτα, προπόνησε την Χετάφε, την Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στους "16" του Champions League (κέρδισε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο».
Εκτός από τους Μίτσελ, Ζιντάν και Κλοπ, η Αs γράφει ακόμα για τον Χούλεν Λοπετέγι που έχει ξεχωρίσει φέτος με την πορεία της Πόρτο στο Champions League, τον Γιοακίμ Λεβ που έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την εθνική Γερμανίας και τον Ράφα Μπενίτεθ που τα πηγαίνει περίφημα με τη Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Europa League.
Πηγή: Goal 

Μίσσας: "Δεν μπορείς να παίξεις ποιοτικότερη ομάδα στα ίσα"

Στο Ντιούκ ο υιός Βράνκοβιτς

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Ο Αντόνιο Βράνκοβιτς βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, Στόγιαν. Ο 18χρονος σέντερ επελέγη από το φημισμένο κολέγιο του Ντιούκ.
Πηγή: Σπορ FM 

"Mάχη" Μάντσεστερ-Λίβερπουλ για Πιάνιτς

http://eurwtaselous.blogspot.gr/
Ο Μίραλεμ Πιάνιτς ξαναμπαίνει στο μικροσκόπιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναμένεται να... κονταροχτυπηθεί με τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.
Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αυτό ταιριάζει γάντι καθώς με τη συμμετοχή της στο νέο Champions League να θεωρείται ουσιαστικά εξασφαλισμένη, είναι έτοιμη να επιλέξει παίκτες από το "πάνω ράφι" για την ενίσχυσή της.
Ενας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι και ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους "κόκκινους διαβόλους" να δείχνουν ενδιαφέρον για πρώτη φορά για τον Βόσνιο άσο το Μάιο του 2014 (πριν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα) και να φέρονται διατεθειμένοι -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror" να ξαναμπούν στο κόλπο της απόκτησής του.

Ο Πιάνιτς πανηγυρίζει το πρόσφατο νικητήριο γκολ του για τη Ρόμα κόντρα στη Νάπολι

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 25χρονος κεντρικός μέσος βρίσκεται πλέον στο... ραντάρ του Λουίς Φαν Χάαλ που θέλει ποιοτική ενίσχυση για την ομάδα του στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και πως αναμένεται να γίνει μάχη στο φινάλε της σεζόν αναφορικά με το ποιά ομάδα θα τον έχει.
Και αυτό γιατί υπάρχει η φημολογούμενη πρόθεση της Λίβερπουλ να ξοδέψει 37.000.000 λίρες για να τον φέρει στο "Anfield" ως αντί-Τζέραρντ ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του η Ρόμα για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Στρόουτμαν, Κλάιν και Χούμελς είναι λύσεις που εξετάζονται από τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ

Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για τη Γιουνάιτεντ είναι οι Χούμελς της Ντόρτμουντ (σέντερ μπακ) και Ναθάνιελ Κλάιν της Σαουθάμπτον (δεξί μπακ) και το εξαιρετικό εξτρέμ της Αϊντχόφεν Μέμφις Ντεπάι, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Κέβιν Στρόουτμαν (Ρόμα) ο οποίος συμπληρώνει ωστόσο έναν χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω σοβαρού τραυματισμού.
Πηγή: Sport 24 

Σεβίλλη - Ζενίτ 2-1,Μπριζ - Ντνίπρο 0-0,Ντινάμο Κιέβου - Φιορεντίνα 1-1,Βόλφσμπουργκ - Νάπολι 1-4 (videos).Ναπολιτάνικος θρίαμβος στο Βόλφσμπουργκ

http://eurwtaselous.blogspot.gr/Η Νάπολι νίκησε 4-1 την Βόλφσμπουργκ στην Γερμανία και δύσκολα δεν θα είναι στα ημιτελικά του Europa League. Η Σεβίλλη έκανε ανατροπή στο 88' με Ζενίτ, η Φιορεντίνα ισοφάρισε στο 92' (videos)

Πηγή: Sport 24