ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤA ΕΛΟΥΣ

Ο 1ος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό τήν έπωνυμίαν άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ ίδρίθει είς Έλος τήν 1η Όκτώβρίου 1929.

Είς τό πρωτοδικείο Σπάρτης έστάλει είς τριπλούν καταστατικόν πρός έγκρισιν τήν 10η Ίουλίου1930.

Τό πρωτοδικείον Σπάρτης διά τής ύπ αριθ 699/26-9-1930 αποφάσεώς του άνεγνώρισε τόν Έυρώτα,ύπό τήν έπωνυμίαν

άθλητική καί ποδοσφαιρική ένωσις ¨Εύρώτας¨ μέ έδρα τό Δουραλή Τ.Δ. Έλους.

Ήμερομηνία άντιγράφου άποφάσεως 1-10-1930

Πρόεδρος :Θεόδωρος Ζαχαράκος,Γ. Γραμματεύς: Γεώρ. Χριστοφοράκος

Ίδριτικά μέλη : Αν. Παστελής ,Χρύσ.Παπανάκος,Ιωαν.Παστελής,Σταύρος Χαρακάκος,Διονύσιος Καμπάς,(όνομα δισανάγνωστο),Γεώρ. Γεωργόπουλος,Κ. Γεωργόπουλος

ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΑΙΩΝ:

Πρωταθλήματα:1967,1969-1970,-1978-1979,1983-1984,1991-1992,1994-1995

Κύπελλα :1969,1969-1970,1971-1972,1973-1974,1986-1987,1994-1995,

1995-1996,1996-1997

Πρωταθλήματα β΄:1976,1999-2000,2002-2003,2013-2014.

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:1979-80,1984-85.Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:1992-93,1993-94,1995-96,1996-97,1997-98(2ος)

Ο Ευρώτας Έλους είναι η πρώτη ομάδα σε συμμετοχές στην Α κατηγορία Λακωνίας και δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ σε κανονική αγωνιστική περίοδο υπό ομαλές συνθήκες. Έχει γιά έδρα του από τις 8-9-1963 το Γήπεδο Έλους ΄ Βασίλειος Μιχελάκος΄το οποίο διαθέτει χόρτο απο το 2004,Κερκίδες 500 θέσεων(το 2ο γήπεδο με τσιμεντένιες κερκίδες αυτής της χωρητικότητας,που στην ουσία είναι μεγαλύτερη των 500 θέσεων) με φωτισμό(Ο 1ος επίσημος ποδοσφαιρικός αγώνας στην Λακωνία με φωτισμό έγινε στο γήπεδο του Έλους..φυσικά η μια ομάδα ήταν ο Ευρώτας και είναι το 2ο γήπεδο της Λακωνίας με φωτισμό!).Τα Χρώματα της ομάδος ειναι ερυθρόλευκα, δεύτερο χρώμα μπλε-άσπρο.

Ο Ευρώτας Έλους είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αλλάξει ποτέ την ονομασία της,δεν έχει διαλυθεί ποτέ,ενώ..., κάνει σέντρα από την ίδρυση και συμμετοχή των ομάδων της Λακωνίας στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας- Λακωνίας.

Live Skcorer

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 1929

ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Live Streaming.21:30 Spain vs Bosnia and Herzegovina 3-2,Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies U21


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:1.800 εθελοντές στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο!

Σχεδόν 1.800 εθελοντές προσφέρουν κάθε βοήθεια στον Κλασικό Μαραθώνιο τα τελευταία δύο χρόνια. Το 70% είναι γυναίκες.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας έχει κατακτήσει την καρδιά όλων των Ελλήνων. Υπάρχουν κάποιοι, όμως,  που έχουν φτιάξει την πιο μεγάλη “αγκαλιά” για αυτή τη μεγάλη γιορτή, οι εθελοντές που και φέτος θα παίξουν βασικό ρόλο στη διοργάνωση, που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει σχηματιστεί μία βάση περίπου 1.800 ενεργών εθελοντών, οι οποίοι συνδράμουν σε διάφορους τομείς για την επιτυχία της διοργάνωσης. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως ο εθελοντισμός δεν έχει… ηλικία, ενώ οι γυναίκες δίνουν το “σύνθημα”.


Το λεγόμενο ασθενές φύλο ισχυροποιεί το αγωνιστικό αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις με την εθελοντική του προσφορά, καθώς το 70% των εθελοντών είναι γυναίκες. Παράλληλα, ο γηραιότερος εθελοντής του Κλασικού Μαραθωνίου είναι 80 ετών, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν πλέον γνώριμα πρόσωπα, καθώς κάποιοι προσφέρουν ανελλιπώς σχεδόν δέκα χρόνια. 
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τους διοργανωτές, προκειμένου να μείνει ζωντανό το κύμα του εθελοντισμού που γιγαντώθηκε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Μάλιστα, για πρώτη φορά το 2011 μετείχαν στο πρόγραμμα δημόσια σχολεία, ενώ πλέον ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας προσελκύει εθελοντές όχι μόνο από την πρωτεύουσα, αλλά από όλα τα μέρη της Ελλάδας. 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Spain vs Bosnia and Herzegovina,Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies U21

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ"

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Ραμίρες

 

Live Streaming.20:00 HNK Hajduk Split vs Besiktas International Friendlies

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τίκι-τάκα" και... γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Δερμιτζάκης: "Φεύγω σαν φίλος από τον ΟΦΗ"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε με καλά λόγια για τη διοίκηση του ΟΦΗ στις τελευταίες του δηλώσεις ως τεχνικός της ομάδας και εξέφρασε την πίστη ότι οι Κρητικοί θα επιστρέψουν σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:


"Φεύγοντας από τον ΟΦΗ νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, όλους τους ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό για την συνεργασία που είχαμε και τους φιλάθλους της ομάδας που παρά την πίκρα τους ήταν πάντα στο γήπεδο και βοηθούσαν την ομάδα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε την δυνατότητα να εργαστώ σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο.
Ειδικότερα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μάνθο Πουλινάκη που είναι από τα πιο υγιή στελέχη που έχω γνωρίσει και είμαι πεπεισμένος ότι επί των ημερών του ο ΟΦΗ θα επιστρέψει σύντομα στον δρόμο των επιτυχιών.
Από την πλευρά μου έγινε μια ειλικρινή και μεγάλη προσπάθεια όμως στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα τα αναμενόμενα ούτε φυσικά αυτά που θα επιβραβεύσουν κατά 100% την σκληρή δουλειά που έγινε από όλους μας.
Είμαι πεπεισμένος όμως, όποιος και αν βρεθεί στην θέση μου, ότι ο ΟΦΗ θα ανακάμψει σύντομα βαθμολογικά γιατί διαθέτει ικανότατη διοίκηση, πολλούς και καλούς παίκτες αλλά και κόσμο που δίνει τεράστια ώθηση. Εγώ φεύγω σαν φίλος από την ομάδα". 

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:30 Spain vs Bosnia and Herzegovina,Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies U21

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Ραμίρες

 

Live Streaming.20:00 HNK Hajduk Split vs Besiktas International Friendlies

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τίκι-τάκα" και... γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Ραμίρες

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Ραμίρες | onsports.gr

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ραμίρες από την Τσέλσι τον προσεχή Ιανουάριο.
Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνδεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο μέσος της Τότεναμ, Παουλίνιο, αλλά και αυτός της Τσέλσι, Ραμίρες.
Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής των «μπλε» κοστίζει περίπου 15 εκατομμύρια λίρες και η «βασίλισσα» σκέφτεται να προχωρήσει την περίπτωσή του τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην Τσέλσι μετά από επιλογή του Κάρλο Αντσελότι και για το λόγο αυτό πηγάζει αισιοδοξία στη Μαδρίτη για την κατάληξη της υπόθεσής του.- 

Πηγή: OnSports

Live Streaming.21:30 Spain vs Bosnia and Herzegovina,Uefa Euro 2015 U21 Qualifiers/Friendlies U21

Live Streaming.20:00 HNK Hajduk Split vs Besiktas International Friendlies

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τίκι-τάκα" και... γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τίκι-τάκα" και... γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες της Τάνκε Σίσλεϊ στο ματς με τη Νασιονάλ στην Ουρουγουάη όχι μόνο... έκρυψαν την μπάλα, αλλά στο τέλος έβαλαν κι ένα καταπληκτικό γκολ!

Live Streaming.20:00 HNK Hajduk Split vs Besiktas 1-2 International Friendlies

LIVE: Ηλυσιακός - Ολυμπιακός 54-85

LIVE: Η προπόνηση της Εθνικής

 Παρακολουθείστε μέσω live streaming την προπόνηση της Εθνικής, ενόψει των κρίσιμων εντός έδρας αναμετρήσεων με Σλοβακία (11/10, 21:45GR) και Λιχτενστάιν (15/10, 20:00GR) αντίστοιχα, στο πλαίσιο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Live Streaming.14:30 Indiana Pacers vs Houston Rockets 96-116(video)

Χιούστον Ρόκετς, Νίκη, Πέισερς, Μανίλα,chiouston rokets, niki, peisers, manilaΚαλύτεροι οι Χιούστον Ρόκετς δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 116-96 τους Ιντιάνα Πέισερς σε φιλικό που διεξήχθη στη Μανίλα.

Live Streaming.20:00 HNK Hajduk Split vs Besiktas International Friendlies

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει Ραμίρες

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:"Τίκι-τάκα" και... γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρουΓια κοινό μέτωπο ώστε να κρίνονται οι τίτλοι μόνο μέσα στα γήπεδα μιλάει η Live Sport

Μια ακόμα συνάντηση είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη στα πλαίσια του Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών ενώ ακολούθησε "πριβέ" κουβέντα τους στο «Παλατάκι» της Καλαμαριάς. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι δεδομένος με τους δύο άνδρες να έχουν ισχυρούς δεσμούς λόγω της κοινής ποντιακής τους καταγωγής.
Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της Live Sport στο νέο τετ α τετ Μελισσανίδη-Σαββίδη συζητήθηκε η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η προσπάθεια να υπάρξει κάθαρση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Μελισσανίδης χαρακτηρίζει τον Σαββίδη «Ποντιάρα» λόγω της ενεργού συμμετοχής του στα κοινά των Ποντίων και τον θεωρεί ισχυρό σύμμαχο για να αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
"Υπάρχει ένας άτυπος συνασπισμός ενάντια σε ό,τι θεωρούν πως αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός" αναφέρει η εφημερίδα τονίζοντας πως οι δύο επιχειρηματίες θέλουν να βάλουν τέλος στη... βασιλεία του παρασκηνίου με τον τίτλο του πρωταθλητή θα κρίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο. Στο μέτωπο κατά του Μαρινάκη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, φαίνεται να συμμετάσχει και ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε συζήτηση με τον Σαββίδη για το θέμα πριν το ντέρμπι της Τούμπας.
Επιθυμία όλων είναι αρχικά η αλλαγή στην ΕΠΟ η οποία θεωρούν πως αυτή τη στιγμή "ελέγχεται" από τον Ολυμπιακό με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει ενεργοποιηθεί πάνω σε αυτό το θέμα.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.14:30 Indiana Pacers vs Houston Rockets NBAEastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ | onsports.gr

Το πιο καυτό όνομα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυτή τη στιγμή ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς τα... τρίποντα που βάζει τον έχουν βάλει στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.
Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ τον σκέφτεται για την Άρσεναλ, όπως αναφέρει δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας. Οι Λονδρέζοι αναζητούν ένα ακόμη επιθετικό, για να πλαισιώσει τον Ολιβιέρ Ζιρού. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα arsenalfans, ο Έλληνας στράικερ του Ολυμπιακού πληροί τα κριτήρια. Ο Αλσατός τεχνικός τον ξέρει και τον εκτιμά ιδιαίτερα, καθώς εκτός από τα γκολ στην Άντερλεχτ, ο Μήτρογλου έχει πληγώσει και την Άρσεναλ στο παρελθόν.
Μάλιστα, άνθρωποι των «κανονιέρηδων» θα τον παρακολουθήσουν στο παιχνίδι με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», όπως άλλωστε κι άλλοι σκάουτς από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Πηγή: OnSports

Live Streaming.14:30 Indiana Pacers vs Houston Rockets NBAEastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

Κανονικά θα διεξαχθεί η πρεμιέρα των εθνικών πρωταθλημάτων, αφού εξασφαλίστηκε παράταση μέχρι τις 31/12 από τη ΓΓΑ και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα γήπεδα.

Ο αντιπροέδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδης Γολέμης, με συντονισμένες ενέργειες έπεισε τη ΓΓΑ να δώσει χρόνο, ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα στα γήπεδα.

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»

«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»
Το μυστικό της επιτυχίας του Αρη στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη που μίλησε στον Sentra 103,3 και τον Βασίλη Σκουντή στη δουλειά και στην προπόνηση με φωνές από τα μεγάφωνα! O γκαρντ των «κίτρινων» μίλησε για τον Αρη και την επόμενη μέρα του θριάμβου επί του ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και τον προπονητή του, Βαγγέλη Αγγέλου. Αναλυτικά η συνέντευξη του Λευτέρη Μποχωρίδη στον Sentra 103,3:
Καλούτσικος ήσουν;
«Ευχαριστώ» (σ.σ. γέλασε)
Για τις ατάκες Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και τα αποδυτήρια:
«Πάντα έτσι μιλάει ο προπονητής μας. Αυτές τις ατάκες χρησιμοποιεί σχεδόν πάντα, ακόμα και στα αποδυτήρια»
Από τα εγκαύματα ενός κακού αποτελέσματος στην καταξίωση:
«Σίγουρα την καταξίωση την πετύχαμε, πήραμε τη νίκη, ήταν σημαντικό τα πάνω μας, πήραμε τα πάνω μας. Δείξαμε ότι όλη η δουλειά απέδωσε μέσα στο γήπεδο και δώσαμε χαρά στον κόσμο».
Για τη δουλειά που γίνεται στον Αρη:
«Ναι, πιστεύω ότι φάνηκε μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε σκληρά σε όλη την προετοιμασία. Είχαμε πει πριν το ματς να μπούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και τα καταφέραμε».
Για το αν η ομάδα ήταν προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει την εξέδρα του ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω ήμασταν προετοιμασμένοι για το εχθρικό κλίμα, ξέραμε τι μας περίμενε. Σημαντικό ήταν ότι δεν το βάλαμε κάτω, όταν κάναμε κακό ξεκίνημα, συνεχίσαμε και πήραμε το ματς. Είναι επίσης αλήθεια πως κάναμε προπόνηση με φωνές από τα μεγάφωνα για το τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε στην Πυλαία»
Τι κρατάει από τη νίκη του Αρη κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Για μένα κρατάω ενέργεια, πάθος και κυρίως ότι είμαστε ομάδα»
Οι στόχοι του Αρη τη φετινή σεζόν:
«Κατ' αρχήν έχουμε πει ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε προσγειωμένοι, θέλουμε την είσοδο στα play off, μετά εξάδα και ούτως καθ' εξής»
Αν υπάρχει ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου:
«Θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας, θα παίξουμε και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».
Για τον ίδιο και αν βλέπει τη φετινή σεζόν ως χρονιά έκρηξη του ταλέντου του:
«Δεν τον βλέπω έτσι για το αν είναι η έκρηξη για μένα, θέλω να βοηθήσω ομάδα να καταφέρουμε τους στόχους μας». 

Πηγή: Goal

Live Streaming.14:30 Indiana Pacers vs Houston Rockets NBAEastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Αυτοί χτίζουν το γήπεδο!ΑΕΚ

Τα ονόματα επιχειρηματιών που θα βάλουν λεφτά για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, είναι πάνω κάτω γνωστά. Αυτό που δεν ήταν γνωστό ήταν το ακριβές ποσό που θα έβαζε ο καθένας. Διαβάστε το αρχικό κεφάλαιο που θα επενδύσει ο καθένας για την "Αγιά Σοφιά"

Η προκήρυξη της Αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για 30 εκ. ευρώ έγινε από την "Δικέφαλος 1924 ΑΕ" και πλέον αυτό που απομένει είναι η συμπλήρωση του συγκεκριμένου κεφαλαίου που μαζί με το ποσό από την Περιφέρεια Αττικής (20εκ.), θα έχει συμπληρωθεί πάνω από το 70% του συνολικού ποσού ανέγερσης του γηπέδου.
Τα υπόλοιπα αναμένεται να είναι από χορηγίες για την ονομασία του γηπέδου και όχι μόνο. Εδώ να αναφέρουμε πως το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο τα βασικά ονόματα και τα πρώτα ποσά για την επένδυση στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων ο Γκίκας Γκούμας και ο Μάκης Αγγελόπουλος


Αναλυτικά το απόσπασμα από το δημοσίευμα του Goal:
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Μπαίνει με 2 εκατ. ευρώ για αρχή
Ο Πέτρος Παππάς ανήκει αναμφίβολα στην κατηγορία των παραγόντων που «αδικήθηκαν» από την παρουσία τους στην ΑΕΚ. Έβαλε χρήματα και μάλιστα πολλά, αλλά δεν πήρε ποτέ θετική αναγνωρισιμότητα. Ο Παππάς είναι τακτικός συνομιλητής του Μελισσανίδη, γνώριζε από πρώτο χέρι τις σκέψεις του για την Ένωση και το νέο γήπεδο. Εξ αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως θα συμμετάσχει στη διαδικασία. Πηγές προσκείμενες στον Παππά τόνιζαν πως το ποσό που θα διαθέσει θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ. Ενδεχομένως μάλιστα στην πορεία να αυξηθεί σε κάποιο βαθμό, καθώς ο Παππάς πάντα είχε ενδιαφέρον για την υπόθεση του γηπέδου.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Στην προσπάθεια με 1-1,5 εκατ. ευρώ
Για τους παραδοσιακούς ΑΕΚτζήδες το όνομα του Βασίλη Σαραντίτη δεν είναι νέο. Παλιός φίλος της Ένωσης, σταθερός θαμώνας της Νέας Φιλαδέλφειας από τα χρόνια της δεκαετίας του '70. Δεν εγκατέλειψε ποτέ την ΑΕΚ, κατά καιρούς το όνομά του έπαιξε δυνατά ακόμα και για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.
Ο Σαραντίτης ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν ήθελε δημοσιότητα. Αλλωστε, έχοντας διατελέσει ακόμα και υπουργός επί σειρά ετών (στα μέσα της δεκαετίας του '80), δεν ήταν κάτι που ζητούσε. Ο Σαραντίτης εντάσσεται στο γκρουπ των Ενωσιτών που πάντα έψαχναν λύσεις για την ομάδα. Τώρα που αυτή βρέθηκε από τον Μελισσανίδη, εμφανίζεται διατεθειμένος να συνεισφέρει οικονομικά με ποσό που θα φτάσει το 1-1,5 εκατ. ευρώ.
ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ Εγγραφή δέσμευση που θα φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ
Αν και όσοι κινούνται εντός των τειχών της ΑΕΚ ήξεραν πως από την καταστροφή του αγωνιστικού υποβιβασμού θα προέκυπτε η αναγέννηση της ανάληψης των ηνίων από τον Μελισσανίδη, αυτός που έκανε τα «αποκαλυπτήρια» ήταν ο Πόλυς Χατζηιωάννου.
Ο Κύπριος επιχειρηματίας επέλεξε να μην εμπλακεί ξανά με την «αμαρτωλή» ΠΑΕ, δίνοντας τις ευλογίες και τα χρήματά του στη διάθεση του Μελισσανίδη για το θέμα του νέου γηπέδου. Ο Χατζηιωάννου είναι ο μόνος που έχει δεσμευτεί εγγράφως πως θα συνεισφέρει και όσοι κινούνται κοντά του υποστηρίζουν πως αυτό θα το πράξει με ποσό που θα φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Ανοίγει πόρτες, συνεισφέρει με 1-1,5 εκατ. ευρώ
Οσο η ΑΕΚ έμπαινε πιο βαθιά στην κρίση τόσο αναγκαζόταν να βγει περισσότερο μπροστά ο Γιώργος Δαλακούρας. Έμπειρος παράγοντας, με σημαντική οικονομική επιφάνεια, που ανήκει στην κατηγορία των ακραιφνών Ενωσιτών. Μέχρι και έτοιμο να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τον παρουσίασαν, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Δαλακούρας κίνησε διαδικασίες για να μπει μεγάλος επενδυτικός όμιλος.
Τώρα, ο Δαλακούρας έχει ξεκαθαρίσει πως θα συμμετάσχει στη διαδικασία και όσοι συνομιλούν συχνά μαζί του εκτιμούν πως θα διαθέσει ποσό που θα φτάσει στο 1-1,5 εκατ. ευρώ. Ο Δαλακούρας είναι κοντά στην προσπάθεια, ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη της Δικέφαλος 1924 ΑΕ και συμμερίζεται το όραμα του Μελισσανίδη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Πηγή: Sport 24

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Το τρέιλερ της εκπομπής του Καντονά για το ντέρμπι των «αιωνίων» (video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μήτρογλου η Άρσεναλ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κανονικά το τζάμπολ στα Εθνικά Πρωταθλήματα

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Προπονηθήκαμε με τις φωνές των ΠΑΟΚτζήδων»